Scroll Top

Interiér a betón (Demo)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pohľadový betón je architektonicky výborne využiteľný prvok v rámci exteriéru a aj interiéru. Práve „holá a šedá“ stena z pohľadového betónu dokáže robiť zázraky. Ako? Sama o sebe môže niekomu pripadať fádna a bez života. Ale je to práve ona, ktorá v kombinácii s drevom, sklom a jednotlivými dizajnovými kúskami nábytku a doplnkov vdýchne samotnému priestoru úplne iný rozmer a oživí všetky prvky vôkol seba.

Tento fakt veľmi dobre poznajú a radi ho využívajú poprední výrobcovia automobilov rôznych značiek, ako aj tvorcovia módy, svetovo renomované galérie umenia alebo výrobcovia nábytku. Betón umožňuje vyniknúť a navyše dokáže sám ustúpiť a dať do popredia všetky prvky, či je to už spomínaný automobil, obraz od známeho umelca alebo dizajnérsky počin z uznávanej nábytkárskej dielne. Pri móde môžeme ešte chvíľu zostať a spomenúť aj fakt, že niektoré módne móla a prehliadky sa tiež bez pohľadového betónu nezaobídu a tento prvok sa tak stáva ich neoddeliteľnou súčasťou.

Betón je v svojej podstate veľmi živý materiál a jeho využitie je v svojej podstate nekonečné. Rovnako ako aj jeho možnosti, čo sa týka farieb a tvarov. Preto je čoraz obľúbenejší a vyhľadávanejší pri zrode výnimočného dizajnu. Ďalšie slová sú už takmer zbytočné, preto sa zapozerajte do fotiek v našej galérii a presvedčte sa sami.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]