Scroll Top

Zima betónu svedčí. (Demo)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Pohľadový betón sa radí medzi materiály, ktoré sú charakteristické tým,  že majú vysokú odolnosť voči mrazu, vode a vlhkosti. Zima mu teda nedokáže „ublížiť“ a preto je ideálny v exteriéroch. Široké uplatnenie nachádza aj v interiéroch, nakoľko môžeme vyzdvihnúť jeho ďalšie vlastnosti ako  ohňovzdornosť, vysokú pevnosť, stálosť povrchu a takisto je to materiál, ktorý je nenáročný na  údržbu.

Krb ako dizajnový skvost.
Kto by si nevedel predstaviť tú krásnu vianočnú idylku, kedy spoza okien sledujete padať vločky a vnútri vás zohrieva domáci krb? O to viac môžeme tvrdiť, že práve krby z pohľadového betónu sú jedinečným dizajnovým prvkom. Snúbia v sebe nielen betón, ale aj prvky skla či kovu. A tu vzniká možnosť nadizajnovať ich práve na mieru a plne vyhovieť predstave ich majiteľov, nakoľko sa pohľadový betón nebráni žiadnym tvarom či farbám. Sklo a kov potom vyniknú a plamene ohňa dotvoria perfektný obraz, od ktorého nebudete vedieť odtrhnúť oči. Preto sa krby čoraz viac stávajú súčasťou domov, bytov a osviežia interiér nejednej firmy.

Doplnky dotvoria dojem.
Z pohľadového betónu sa dá prakticky vyrobiť čokoľvek. Interiér si môžete okrášliť inovatívnymi hodinami, svietnikmi  či dokonca šálkami a všetky doplnky môžu byť vyrobené na mieru práve z pohľadového betónu. Nebojte sa byť jedinečným pánom svojho domu či kancelárie a podľahnite čaru tohto materiálu. Ľutovať určite nebudete.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]