Scroll Top

Zimná terasa a betón. (Demo)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Chcete mať plne funkčnú terasu aj v zime? Riešenie je jednoduché. Zvoľte si terasu z pohľadového betónu a vyberte si k nej aj doplnky z tohto materiálu. Ľutovať určite nebudete, nakoľko tento materiál v sebe skrýva viacero výhod.

Takáto terasa je nielen estetickým zážitkom, ale je aj vysoko kvalitná a plne funkčná v zimnom období, ktoré nás neraz potrápi nepriazňou počasia.

Betónová dlažba a obklad sú veľmi nenáročné, čo sa starostlivosti týka, a tak im bude stačiť aj minimálna údržba. Ak potrebujete prepojiť interiér vášho domu s terasou, vhodnou voľbou budú betónové schody, ktoré vytvoria ideálne vizuálne prepojenie všetkých prvkov.

Nezabúdajme ani na pestrý výber doplnkov z pohľadového betónu. Každá terasa v zimnom období ocení  lavičku z pohľadového betónu s možnosťou zabudovaného ohrevu. Proti silnému a chladnému vetru sú vhodným riešením majestátne a zároveň  dizajnové kvetináče, ktoré budú chrániť vašu terasu ako prirodzená bariéra.

A na záver spomeňme aj najmenšie doplnky. Z pohľadového betónu sa dajú vyrobiť rôzne doplnky či predmety, nakoľko je tento materiál známy svojou schopnosťou prispôsobiť sa požiadavkám na rozličné tvary, veľkosti a farebné variácie. Terasu si môžete teda obohatiť o svietniky, smetné koše, popolníky a dokonca aj o šálky na kávu. Teraz vám už nič nebude brániť vychutnať si spomínanú kávu na terase aj v tomto období a užiť si zimnú idylku mimo interiéru.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]