Doplnky z betónu

Už dávno neplatí, že betón je fádny a nekolorovateľný architektonický prvok. Jednou z jeho predností je aj možnosť pigmentácie, čo mu zaručuje širšie využitie a to v rámci interiéru aj exteriéru. Pohľadový betón umožňuje architektom napĺňať priam nekonečné možnosti, čo sa týka farieb a štruktúry povrchu, nehovoriac o veľkosti plôch a rozličných tvaroch.

Tu môžeme spomenúť, že dôležitú úlohu pri realizácii tých najnáročnejších predstáv a požiadaviek zohráva samotná betónová stierka, ktorá je právom označovaná ako imitácia tohto materiálu. Betónová stierka spĺňa hneď niekoľko kľúčových faktorov, aby bola ideálnou voľbou pre nejeden kancelársky a aj rodinný priestor. Dá sa použiť v exteriéroch a aj interiéroch a na všetky povrchy.

Tu je dôležité spomenúť, že imitácia pohľadového betónu vo forme stierky je mnohokrát omnoho jednoduchšia, nakoľko z technických alebo iných dôvodov by sa samotný betón aplikovať nedal.

Ďalej platí fakt, že betónová stierka má veľmi dobrú odolnosť voči nepriazni počasia, mrazu, vode a vlhkosti, ďalej disponuje ohňovzdornosťou a odolnosťou voči hubám a riasam, v neposlednom rade je vysoko odolná voči rôznym prasklinám a trhlinám. Údržba stierky je veľmi jednoduchá a nenáročná.

Farby podľa predstáv.
Pohľadový betón môžete mať v akomkoľvek farebnom prevedení. Od veľkých až po tie najmenšie plochy či doplnky. Presvedčte sa sami a vytvorte si okolo seba priestor podľa vašich predstáv a farieb.